Mobicar

Home FAQ's
Respostes als dubtes

Qui pot registrar-se a mobicar.com?

Qualsevol persona més gran de 18 anys. Si ets conductor i tens vehicle, has de tenir carnet de conduir i assegurança del vehicle en regla.

Qui pot veure les meves dades personals?

Les dades personals que tu incloguis podran ser vistes pels altres usuaris de Mobicar. Però només es mostraran les que tu vulguis ensenyar Encara que et demanem el número de compte o targeta de crèdit així com el telèfon, aquests no seran mai exposats sinó utilitzats pel funcionament de Mobicar.

Fa falta obrir un compte premium per compartir viatges?

No, no fa falta, Si no vols utilitzar el servei de mòbil ni vols fer els pagaments a través de Mobicar, no cal que et facis un compte premium.

Puc seleccionar el perfil d’usuari, conductor o acompanyant, per realitzar els meus viatges?

Sí, el sistema permet filtrar amb quin tipus de conductor o acompanyant vols viatjar.

Què passa si el conductor no es presenta a l’hora acordada?

Es considera una falta molt greu. El conductor haurà de donar les explicacions pertinents a l'acompanyant i retornar-li els diners que ha rebut, més la comissió que ha hagut de pagar l'acompanyant (5% del total + 0,50€ en viatges concertats per sms).

Si l'explicació que ha rebut l'acompanyant per part del conductor no està justificada, mobicar agrairà a l'acompanyant que ho faci saber a la resta d'usuaris per mitjà del mur del conductor.

Què passa si l’acompanyant no es presenta a l’hora acordada?

L'acompanyant perdrà els diners que hagi pagat pel viatge.

Què passa si el conductor té un contratemps inevitable un cop fet el pagament i veu que no es podrà presentar a l’hora i lloc previst?

El fet d'acceptar a l'acompanyant implica immediatament el compromís i la responsabilitat de fer el viatge. Canviar de plans podria significar prejudicis greus per l'acompanyant.

El conductor haurà de donar les explicacions pertinents a l'acompanyant i retornar-li els diners que ha rebut, més la comissió que ha hagut de pagar l'acompanyant (5% del total + 0,50€ en viatges concertats per sms).

Si l'explicació que ha rebut l'acompanyant per part del conductor no està justificada, mobicar agrairà a l'acompanyant que ho faci saber a la resta d'usuaris per mitjà del mur del conductor.

Què passa si l'acompanyant té un contratemps inevitable un cop fet el pagament i veu que no es podrà presentar a l’hora i lloc previst?

Cal avisar al conductor el més aviat possible. L'acompanyant perdrà el que ha pagat pel viatge a menys que el conductor vulgui retornar-li els diners que ha cobrat. 

Puc valorar una persona amb qui he viatjat?

Sí, un cop realitzat el viatge pots entrar a l’espai personal del conductor amb qui has compartit viatge i valorar el grau de comfortabilitat del vehicle, la puntualitat, ...

Com ingresso crèdits al compte mobicar?

Per ingressar crèdits cal fer una transferència a qualsevol dels nº de compte que disposa mobicar. Aquests els pots veure a l'opció "crèdits" del menu.

Com puc cobrar els crèdits que tinc al compte mobicar? 

Per cobrar la totalitat o part dels crèdits que tens cal fer-ho indicant la quantitat que vols rebre a l'apartat "crèdits" del teu perfil. Cal fer-ho abans de final de mes per cobrar abans del dia 10 del mes següent. Mobicar t'ingressarà els crèdits mitjançant transferència.

He rebut un ingres menor del que havia demanat, com és?

El valor que vas demanar que t'ingressessin superava el saldo que tenies disponible. Es pot donar el cas que demanessis el valor que volies rebre abans de final de mes i que durant els propers 10 dies del mes següent hagis fet algun viatge com acompanyant, amb la qual cosa el teu saldo s'ha vist reduït. En aquest cas se t'ha ingressat tot el que et quedava.

Per que al realitzar una cerca de viatge em surten viatges amb punts d'origen i/o destí que no són els que he demanat?

Com que no hi ha cap viatge amb punts d'origen i/o destí que coincideixin exactament amb els que has demanat mobicar fa una cerca dels viatges amb punts més propers.

Per que al realitzar una cerca de viatge em surten viatges amb horari de partida diferent del que he demanat?

Com que no hi ha cap viatge amb l'horari que coincideixi exactament amb el que has demanat mobicar fa una cerca dels viatges amb hora de sortida més propera.