Mobicar

Home Què és mobicar?
Què és mobicar?

mobicar és un invent que et facilita compartir cotxe a l'instant, des del carrer mateix i amb total seguretat:

· A l'instant i des del carrer mateix: Perquè hi pots accedir des de qualsevol iPhone (o smartphone) però també amb simples sms.

· Seguretat: El sistema mobicar Premium Security mes_serveis està pensat per oferir-te les màximes condicions de seguretat al compartir vehicle.

 

Un sistema innovador i pioner

Per poder-te oferir tot això, mobicar ha creat i patentat un sistema de transport compartit innovador i pioner al món.

· Un calendari automatitzat de reserves

· Un sistema de pagaments dels viatges, també automatitzat. Per tal d'estalviar-te la feina sempre molesta de demanar diners als teus companys de viatge.

· Un sistema operatiu per sms, perquè no et quedis enrere si encara no tens smartphone.

 

El transport compartit és nou?

El transport compartit funciona des de fa molts anys, però tal com està Foto_4_mobil_i_cotxemuntat es fa servir només per viatges regulars (anar a la feina) o per viatges llargs planificats... però el que passa és que la gran majoria de viatges no són ni regulars ni són tant planificats. Surts cada dia a la mateixa hora de la feina?

Per aquesta raó és indispensable que sigui accessible a través del mòbil. Algunes webs de transport compartit han apostat per aquesta idea, i funcionen per mitjà de l'Internet del mòbil, però es continuen fent les reserves per emails. Això fa que les seves reserves siguin encara massa lentes. 

mobicar ha cregut indispensable agilitzar-ho i et permet fer reserves instantànies. I no només això, sino que si encara no tens tarifa plana al mòbil, pots fer les mateixes reserves de viatges amb simples sms!

I ja està tot creat? No, estem convençuts que encara hi ha molt i molt per millorar en transport compartit, i necessitem la teva ajuda per avançar encara més en el projecte. Diga'ns què en penses pel facebook!  icon_facebook

 

Somniadors, i perquè no?

mobicar som somniadors sense complexos, creiem que el món Foto_6_amics_interiorel podem millorar:

Imagina't un país en el que poguessis trobar un cotxe disponible a cada carrer, com si tot fossin taxis però pagant només el cost de la gasolina i les despeses, i que a més poguessis fer amics o passar una estona agradable seleccionant a la teva fitxa gent del teu interès (mestres, bombers, homes, dones, habituals de concerts,...).

Creiem també que ens en sortirem d'aquesta crisi. Com?

Amb estalvi: amb mobicar tothom gasta menys (i contamina menys!)

Amb més estalvi: amb mobicar, l'administració necessita fer menys carreteres.

Amb projectes com mobicar: una empresa de noves tecnologies ideada a Banyoles, desenvolupada a Catalunya, i que esperem poder exportar al món.

I quina és la clau perquè això sigui algun dia una realitat? mobicar no ven un producte, el producte l'ofereixes tu (el viatge), sigues tu doncs la clau del canvi. Entre tots podem canviar el món i fer-lo més sostenible i eficient. Depèn de tu!